Hagyományteremtő szándékkal szeretnénk jövő hét pénteken, azaz június 7.-én elindítani a Fejér Kosár Termelői Bemutatkozó-estet. Itt lehetőségetek lesz megismerkedni a listánkban már látott termelőkkel, termelési módszereikkel és megkóstolni az általuk termelt, készített termékeket.

Szóval várunk mindenkit június 7.-én 16:00-kor a Passage Étteremben.  Helyszín: Székesfehérvár, Passage Étterem , Rákóczi út 1.

A létszám felmérése miatt kérjük, hogy aki el szeretni jönni pénteken a következő email címen jelentkezzen: fejerkosar@naturhalo.hu.

További információkért, a esten résztvevő termelők listájáért kövessétek figyelemmel Facebook oldalunkat: http://www.facebook.com/fejerkosarbevasarlokozosseg

 

pados_mariann.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fejerkosar.blog.hu/api/trackback/id/tr795340989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása