http://goo.gl/yXgaU

 

A fenti linken elérhető táblázat első oszlopaiban látszanak a termékek, termelőik és áraik. Az lenne a kérésünk, hogy más bevásárló közösségekben már bevált módon, a rendelés leadásához mindig az első üresen, szabadon álló oszlopot töltsd ki. Fontos hogy a dokumentumot egyszerre többen is szerkeszthetitek, így legelőszőr mindig az oszlop legfelső celláját, a megrendelő nevét töltsd ki. Ezután a nevetekkel lefoglalt oszlopban minden rendelni kívánt termék mögé írd be a rendelni kívánt mennyiséget. A rendszer automatikusan menti a dokumentumot, így ezzel nem kell foglalkoznod. A kedd déli lezárást jelezni fogjuk a táblázatban, a lezárás után a táblázatot nem tudjátok módosítani. Ami a lezáráskor a táblázatban szerepel, azt tekintjük megrendelésnek.
 
Kérésetekre a lezárás után is meg tudjátok majd nézni a táblázatot, a rendeléseiteket, de módosítani, javítani már nem fogjátok tudni.

A bejegyzés trackback címe:

https://fejerkosar.blog.hu/api/trackback/id/tr25340995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása